Tjena mors

Kategori: Allmänt

 
 
 
Hej inte bloggat på typ en vecka, hehehe. Men det har hänt mycket och känslor gott i en riktig berg-och-dalbana. Men jag vill helst inte berätta allt som hänt för finns dem som inte behöver veta.

Men kom hem från min farmor i måndags och ja det tog några timmar. Vi åkte vid ått på morgonen och var hemma vid typ tre tiden (vi åkte flyg och kommunalt hem).

Haft skola som vanligt i veckan. Torsdags typ skolkade man engelskan med giltig frånvaro. Sandra skulle till umo men hade tid nästa vecka istället, så vi var i centrum och fikade med Freddi (Fredrica). Det var mysigt iallafall.

Igår gjorde man inte så mkt i skolan. Jag och Sandra satt och sjöng på Pink fluffy unicorn dancing on rainbows. Tur att vår lärare inte var i klassrummet. Vi ska göra någon film så inprincip var alla ute och filmade, vi var fyra pers med mig kvar i skolan. Men det var kul sedan efter skolan var jag med Linus och fick winerböd och vit choklad (tack så hemskt mkt love u my bro). Vi skulle se på den nya Bamse men den funkade inte så vi såg på skräck istället, The Conjuring. Jag var ganska trött för hade bara sovit sovit 3,5 timmar så var lite trött och höll på somna när vi såg på den. Jag åt lite socker och fick liten socker kick för var så trött sen blev ,man ju trött igen men så höll det på hela kvällen och sedan var jag as trött på kvällen och när jag höll på att skriva så höll jag på att soma. Men idag var man pigg och glad som en kexchoklad. Men imorgon ska man till morfar..kl 12... så tidigt hjälp mig. Men idag var man med Malin som var lika kul som vanligt. Fick även ett utbrott på min dator och mobil frö min dator och mobil vill inte koppla med varandra så kan inte tömma min mobil som är full. Men det var nog allt så stay safe and stay in school och good bajs.
 

Farmor

Kategori: Foto och bild

Hej halloj det var tag sen men men kan inte blogga varje dag så.

Men hur som helst så åkte jag upp till Pite(å) med min pappa och lillebror. Inte så mycket att skryta om mer än att vi har snö här. 

Har inte gjort så mycket idag. Mer än detta 

 
 
Och detta är orginalet. 
 
 
Orginalet på min döskalle bild. 
 
 
 
En annan bild jag har gjort. ↓
 
 
 
Orginal bilden 
 
 
Har inte mer att säga så stay safe and stay in school och good bajs. Och sov gott mina vänner

Söndag

Kategori: Allmänt

 
 
 
Tjenare, idag är det söndag och jag sov över hos min bästis.

Vi har inte gjort så mycket bara umgås och prata och lyssna på musik, som vi brukar hehe.

Helgen i övrigt har väll varit helt okej.
Lördags gjorde jag typ inget sedan drog jag hem till Malin (min bästis) och sov här.
Fredags var jag på bio med min gudmor och vi såg Annabelle. Den var bra men inte så läskig enligt mig. Min gudmor tyckte det men kan va för att hon hatar skräckfilmer. Medans jag älskar dem. Vi såg den på kvällen så var hemma typ halv ett.
Jag höll på att somna på soffan så när jag skulle gå och lägga mig kom mina föräldrar och lillebror hem.
Sedan började jag och mina föräldrar att bråka... men aja det var kort om min helg.

I torsdags så löste jag ett litet bråk med min kompis och jag fick gråta av mig lite (mot hans axel). Vilket var skönt. Vi stod och kramades länge vilket var jätte mysigt. Det hände lite mer och jag gick hem med ett leende på läpparna vilket var skönt.

Men aja det var väll allt så stay safe and stay in school och good bajs.
 
(ville bara lägga upp en bild oxå så det inte blir tex på text)