Dagens syssla

Kategori: Foto och bild

 
Detta har jag gjort idag pluggade lite oxå men la ner mest energi på detta. Sov gott typ är bara väldigt van vid 140 säng och sov i en 80 säng. Men det var väll allt så nu ska man se på film med lillebrorsan, Corpse Bride. Så stay safe and stay in school och good bajs.

Mitt ute ingenstans....

Kategori: Personligt

Hej...ja idag åkte man till mormor...(kom och hämta/rädda mig) vi kan börja så här:
1. Jag gillar inte min mormor 
2. pga. hon gnäller på mig hela tiden
3. finns inget att göra här
Kort sammanfattning. 
 
Idag när man kom så börjar hon gnälla över mina kläder. Att jag var fel klädd för vädret och årti..
Har grå knä styrumpor, svarta leggings (tunna), vit kläning utan band och en blå kofta vars armar som slutar vid arbågarna. (bild kommer upp sen)
 
Men det hon sa var "tror du det är högsommar ute" osv. men massa sånna kommentarer. Så mår skit fast gjort det länge. Det går lite i vågor. 
 
Igår var jag var ju med gammla klasskompisar igår igen. Den här gången kände jag mig utanför. 
Jag var tyst typ jätte länge. Små pratade lite när vi skulle iväg och käka. Men på vägen hem sa jag inget, var helt tyst nästan hela vägen hem och det märkte dem inte plus gick lite bakom dem. Sa ingeting när vi hade kommit hem igen heller, de märkte mig knappt...
 
Men har nog inget mer att säga kommer bara blogga på dem här dagarna jag är här om jag behöver det eller om något intressant händer. Mår skit men ledsen att jag säger det här eller nämner det i huvudtaget, men det finns inget här så jag kan skada mig själv eller ta mitt liv med så var inte oroliga. Jag ber om  ursäkt för alla som läser detta. Och nej om någon tror att jag söker efter uppmärksamhet kan gå och sjkuta sig själv och lämna mitt liv ifred. 
Så stay safe and stay in school och good bajs.

Födelsedag

Kategori: Allmänt

  • Jag fyllde ju år i torsdags. Hade "kalas" i går (lördags), vi var och bowlade och sedan käkade vi pizza. Det var jätte roligt tanke på att jag vann #stolt , jag fick spärr nästan hela tiden så kan va därför. Här är resultaten 
  •  Här är det jag har fått iallafall, jag tror det är allt jag kan ha spridit ut mig lite hehe 
Fick lakan och korten vid det av släckte, det i mitten (ritplattan,hörlurana,datamusen,usb) av familjen och kortet av min bästa vän och tofflorna och det gröna kortet av min kompis Linus.
Jag råkade riva sönder kortet när jag öppnade paket så förkåt så mycket för det LInus (inte för att han läser det här då men det är tanken som räcknas)
Detta fina hickey fick jag igår.. Tack för det Linus... Han sög inte ens länge plus Malin höll fast mig, men så kan det gå om man har legat och skedat typ hela kvällen. Vi tre log och mös i min säng. Jag låg i mitten. Det var mysigt och LInus gick hem vid typ halv 2 och han var inte hemma först vid 3. Idag ska jag typ ha fortsättning på mitt "kalas" så alla kommer tllbaka och Flopp (en till kompis) hon kommer också. 
 
Jag ville bara visa hur duktig jag är som har lånat "böcker" (fyra manga och en bok). Men det var nog allt så stay safe and stay in school och good bajs. (mitt egna "hej då hehe)