Hejs svejs

Kategori: Personligt

Detta kommer inte bli något vanligt inlägg. Kommer dela en massa qoutes för har svårt att utrycka mig med egna ord. Var på bio idag och igår med malin, igår såg vi Firthy shades of Grey (ursäktar stavning) och idag Cirkeln båda var bra iallafall. Men aja har haft ett bra lov i övrigt så inte så mkt att klaga på.
 
P.s qouterna är lite tankar och så jag känner just nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ritade bilder

Kategori: Allmänt

Hej, vet att jag inte bloggat på länge men det är samma andleding som tidigare. Orkar inte pga olika andledingar, nu är det mest att min mormor ligger på sjukhus med cancer och kommer dock inte överleva. Så frågan är bara när.
 
Men här kommer lite bilder jag har suttit och ritat i Photoshop. 
 
 
 
Lite skänheten och odjuret insperat. Har kalkerat av rosen och färgelagt osv.
 
 
Ska vara en älva i typ på natten med en måne som lyser.
 
 
Handen har jag kalkerat av men rosen är helt min, ritade den först frö hand och skaande in den.
 
 
 
Detta gjorde jag igår som ett kort till min mormor men det måste ha blivit bra för Zache (min lillebror) ville oxå ha den. (Har ritat helt på fri hand i Photoshop och blommorna är olika penslar)
 
Ska förska blogga mer är extremt dålig på det. Men nu är det lov och det kommer mest bli ligga på soffan och slö hela dagarna. 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Tjenare, alla hjärtans dag idag då. Och fredagen den 13:e igår, hade ingen otur. Slutade 2 timmar tidigare vilket var skönt (gjorde grupparbete och när mamn blev klar fick man gå hem). Sedan var man med Malin vilket var kul. jag sovöver där. 
 
Idag har man inte gjort så mycket, varit hemma, sett på mello typ det. Har inte så mkt mer att säga. 
 
Jag har bestämt mig för att spara ut till långt hår igen och stanna kvar som estetare. Så byter inte linije eller skola.
 
Nä har inte så mycket mer än att säga mer att det är skönt att den här veckan är över för den har seriöst varit sugig som vet  inte vad. 
 
Aja mått rätt dåligt den här veckan av olika andledingar. P.s. I´m signle agin hehe men var mer kär i sättet han var kär i mig, inte i honom som person. Jag lekte verkligen inte med hans känslor även om det verkar som det för alla andra så var det mer att jag lekte med mina egna känslor. För har inte varit kär liksom på riktigt på sjukt länge.