Bilder

Kategori: Foto och bild

 
 

Okej?

Kategori: Allmänt

Jag tänker bara skriva kort något bara för att uttrycka mig. Idag kom min gudmor och min gudsyster(hennes dotter). Men är inte det jag kommer skriva om nu.
 
Ibland mår man dåligt, man vet inte alltid varför. Man vet inte just för stunden vad det man mår dåligt men innerst inne vet man, men man stänger det ute för att man inte vill veta. Vill inte tala om för en själv varför det är som det är. Man mår bara dåligt. Så mår jag just nu. Jag vill gråta. Jag kan gråta om jag verkkoigen tänker eller lyssnar på rätt typ av musik. Malin har mått dåligt idag men jag lät inte det drabba mig. Jag städade mitt rum och lyssnade på musik. Det sysselsate mig, fick mig att tänka på annat. Men nu när jag är ensam och det är tyst....det är annorlunda då. Jag hör den lilla rösten. Den som får mig må dåligt. Även fast man inte hör den klart blir det ändå som man hör. 
 
 
 
 
 
 

Tjenare

Kategori: Personligt

 
Det var inte igår. Haft mycket att göra och livet har gott i en riktig berg och dalbana. Julen var inget speciellt inte nyår heller var med Malin och Linus. Dan efter jul (annan dag jul) fick man en pojkvän på halsen alltså Linus. Sedan har det inte varit så mycket mer än så. Haft mycket med skolan. Mår helt okej mycket panikångest. Men aja lovet var bra. Grät mig till sömns dan innan för ville verkligen inte dit sån ångest hade jag.. aja finns så mycket att säga men det är vissa som läser min blogg som inte borde veta vissa saker som händer i mitt liv. Har börjat rita (för hand) som får mig att tänka på annat. Bilder på mina rosor kommer men inte idag. Stay safe and stay in school och good bajs.