Tjena mors

Kategori: Allmänt

 
 
 
Hej inte bloggat på typ en vecka, hehehe. Men det har hänt mycket och känslor gott i en riktig berg-och-dalbana. Men jag vill helst inte berätta allt som hänt för finns dem som inte behöver veta.

Men kom hem från min farmor i måndags och ja det tog några timmar. Vi åkte vid ått på morgonen och var hemma vid typ tre tiden (vi åkte flyg och kommunalt hem).

Haft skola som vanligt i veckan. Torsdags typ skolkade man engelskan med giltig frånvaro. Sandra skulle till umo men hade tid nästa vecka istället, så vi var i centrum och fikade med Freddi (Fredrica). Det var mysigt iallafall.

Igår gjorde man inte så mkt i skolan. Jag och Sandra satt och sjöng på Pink fluffy unicorn dancing on rainbows. Tur att vår lärare inte var i klassrummet. Vi ska göra någon film så inprincip var alla ute och filmade, vi var fyra pers med mig kvar i skolan. Men det var kul sedan efter skolan var jag med Linus och fick winerböd och vit choklad (tack så hemskt mkt love u my bro). Vi skulle se på den nya Bamse men den funkade inte så vi såg på skräck istället, The Conjuring. Jag var ganska trött för hade bara sovit sovit 3,5 timmar så var lite trött och höll på somna när vi såg på den. Jag åt lite socker och fick liten socker kick för var så trött sen blev ,man ju trött igen men så höll det på hela kvällen och sedan var jag as trött på kvällen och när jag höll på att skriva så höll jag på att soma. Men idag var man pigg och glad som en kexchoklad. Men imorgon ska man till morfar..kl 12... så tidigt hjälp mig. Men idag var man med Malin som var lika kul som vanligt. Fick även ett utbrott på min dator och mobil frö min dator och mobil vill inte koppla med varandra så kan inte tömma min mobil som är full. Men det var nog allt så stay safe and stay in school och good bajs.
 
Kommentera inlägget här: