Födelsedag

Kategori: Allmänt

  • Jag fyllde ju år i torsdags. Hade "kalas" i går (lördags), vi var och bowlade och sedan käkade vi pizza. Det var jätte roligt tanke på att jag vann #stolt , jag fick spärr nästan hela tiden så kan va därför. Här är resultaten 
  •  Här är det jag har fått iallafall, jag tror det är allt jag kan ha spridit ut mig lite hehe 
Fick lakan och korten vid det av släckte, det i mitten (ritplattan,hörlurana,datamusen,usb) av familjen och kortet av min bästa vän och tofflorna och det gröna kortet av min kompis Linus.
Jag råkade riva sönder kortet när jag öppnade paket så förkåt så mycket för det LInus (inte för att han läser det här då men det är tanken som räcknas)
Detta fina hickey fick jag igår.. Tack för det Linus... Han sög inte ens länge plus Malin höll fast mig, men så kan det gå om man har legat och skedat typ hela kvällen. Vi tre log och mös i min säng. Jag låg i mitten. Det var mysigt och LInus gick hem vid typ halv 2 och han var inte hemma först vid 3. Idag ska jag typ ha fortsättning på mitt "kalas" så alla kommer tllbaka och Flopp (en till kompis) hon kommer också. 
 
Jag ville bara visa hur duktig jag är som har lånat "böcker" (fyra manga och en bok). Men det var nog allt så stay safe and stay in school och good bajs. (mitt egna "hej då hehe) 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: