Mitt ute ingenstans....

Kategori: Personligt

Hej...ja idag åkte man till mormor...(kom och hämta/rädda mig) vi kan börja så här:
1. Jag gillar inte min mormor 
2. pga. hon gnäller på mig hela tiden
3. finns inget att göra här
Kort sammanfattning. 
 
Idag när man kom så börjar hon gnälla över mina kläder. Att jag var fel klädd för vädret och årti..
Har grå knä styrumpor, svarta leggings (tunna), vit kläning utan band och en blå kofta vars armar som slutar vid arbågarna. (bild kommer upp sen)
 
Men det hon sa var "tror du det är högsommar ute" osv. men massa sånna kommentarer. Så mår skit fast gjort det länge. Det går lite i vågor. 
 
Igår var jag var ju med gammla klasskompisar igår igen. Den här gången kände jag mig utanför. 
Jag var tyst typ jätte länge. Små pratade lite när vi skulle iväg och käka. Men på vägen hem sa jag inget, var helt tyst nästan hela vägen hem och det märkte dem inte plus gick lite bakom dem. Sa ingeting när vi hade kommit hem igen heller, de märkte mig knappt...
 
Men har nog inget mer att säga kommer bara blogga på dem här dagarna jag är här om jag behöver det eller om något intressant händer. Mår skit men ledsen att jag säger det här eller nämner det i huvudtaget, men det finns inget här så jag kan skada mig själv eller ta mitt liv med så var inte oroliga. Jag ber om  ursäkt för alla som läser detta. Och nej om någon tror att jag söker efter uppmärksamhet kan gå och sjkuta sig själv och lämna mitt liv ifred. 
Så stay safe and stay in school och good bajs.
Kommentera inlägget här: